viernes, 5 de octubre de 2018

PRESENTACIÓN ASAMBLEA GENERAL ANUAL AMPA IES SOLLANA


Ampa ies sollana 2018 2019 de Ampa Ies Sollana


Ayer tuvo lugar la Asamblea General Anual a la cual asistieron 18 padres, y a los cuales les damos las gracias por su tiempo.

!! Os dejamos la presentación para todos aquellos que no pudisteis asistir !!


martes, 21 de agosto de 2018

CANVI D'ENTITAT BANCÀRIA





AVÍS IMPORTANT: Canvi d'entitat bancària a #Bankia.
Si tens pendent abonar la quota d'afiliació, contacta amb nosaltres i et facilitem les noves dades bancàries. Gràcies!!
______________
AVISO IMPORTANTE: Cambio de entidad bancaria a #Bankia....
Si tienes pendiente abonar la cuota de afiliación, contacta con nosotros y te facilitamos los nuevos datos bancarios. !!Gracias!!

martes, 31 de julio de 2018

NOVETATS CURS 2018/2019


Després de l'últim Consell Escolar, podem informar que aquest pròxim curs tenim les següents novetats:
-Nova assignatura optativa de Comunicació  oral d'anglés en 3r i 4t curs.
-Es faran reforç d'engonals 1 hora per a 1r i 1 hora per a 2n fora de l'horari lectiu.
-També es farà 1 hora de Comunicació oral engonals per a 1r i 1 hora per a 2n fóra d'horari lectiu
-S'ampliarà el grup de mediació
-Proposada de comprensió lectora i animació lectora (perquè els nostres fills lligen en classe, ja que els costa fer-ho a casa)
-Enriquiment curricular de matemàtiques (s'informarà principi de curs)
!! anirem informant, tot el professorat i equip directiu del ies està fent un gran esforç perquè totes aquestes propostes tiren avant, la qual cosa des de l'ampa agraïm, els nostres fills podran passar a batxiller o fp millor formats

viernes, 29 de junio de 2018

GRADUACIÓ 4T ESO I FPB2



Emotiva despedida la d'ahir en la graduació dels nostres afiliats que finalitzaven els seus estudis. Va haver-hi premis per als més eficients, plors i abraços en la despedida amb les tutores, rifa de 3 xecs regal de 60EUR per a ajuda en la compra de llibres del pròxim curs entre els afiliats de l'ampa , regal d'una memòria USB per a tots els afiliats que acabaven així com un xec regal de 10EUR i per descomptat per a finalitzar, un còctel per a tots els assistents gentilesa d'Ampa Ies Sollana. Gràcies a tots els membres de l'ampa que vau ajudar i gràcies a Sonia Año que acaba el seu fill enguany. Desitgem que disdrutareu tot@s Gràcies pares, iaios, profesors...!! ,"


PUNTXA ACI PER A VORE EL ALBUM DE FOTOS DE FACEBOOK

lunes, 25 de junio de 2018

XERRADA ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL 3R ESO


 


Per a tots aquells pares i mares que no van poder assistir a la reunió,  l'orientadora de l'IES Sollana Celia Caballero, ha tingut l'amabilitat de facilitar-nos-la.
Només cal punxar sobre l'enllaç facilitat davall de la imatge  per a visualitzar la presentació en format pdf.
Molt interessant per a tots nosaltres.
Moltes gràcies per la informació, que estem segurs ens ajudarà tant l'elecció d'asigntaturas optatives per a 4t ESO com per a la resta d'estudis que els queda als nostres fills per aconseguir !!  
--------------------------------

Para todos aquellos padres y madres que no pudieron asistir a la reunión,  la orientadora del IES Sollana Celia Caballero, ha tenido la amabilidad de facilitárnosla.
Solo hay que pinchar sobre el enlace facilitdo debajo de la imagen  para visualizar la presentación en formato pdf.
Muy interesante para todos nosotros.
Muchas gracias por la información, que estamos seguros nos ayudará tanto a la elección de asigntaturas optativas para 4º eso como para el resto de estudios que les queda a nuestros hijos por conseguir !!

jueves, 1 de marzo de 2018

RESUM XERRADA ESCOLA DE PARES 28 FEB "EL MEU FILL ACABA L'ESO, QUE POT FER: VENTALL DE POSSIBILITATS



Ahir va tindre lloc en l'IES Sollana l'última xarrada de l'escola de pares per al curs 2017/2018. Van assistir 10 pares als quals els donem les gràcies per la participació i l'interés en la formació dels seus fills, sense la presència d'ells, esta escola de pares no seria possible. Gràcies també a l'orientador de FAMPA, Jose Vicente Alemany Pla per les seues explicacions i per la gentilesa de facilitar-nos esta presentació per a poder arribar a tots aquells pares i mares que ahir no van poder assistir i finalment al molt Il·lustre Ajuntament de Sollana per la difusió i a l'IES per prestar-nos les seues magnífiques instal·lacions.!!

 Ens veiem en el pròxim curs escolar 2018/2019!!"


jueves, 25 de enero de 2018

RESUM XERRADA ESCOLA DE PARES 24/01 "CONSUMS ABUSIUS, ALCOHOL, TABAC I DROGUES"


Consumos abusivos "alcohol, tabaco y drogas" from Ampa Ies Sollana



Ahir va tindre lloc la 2a de les xarrades de la "Escola de pares" organitzat per Ampa IES Sollana i impartit per FAPA València de la mà del docent Jose Vicente Alemany Pla, al qual li donem les gràcies per facilitar-nos la presentació per a tots aquells pares i mares que no van poder assistir. Es van reunir 8 pares compromesos i interessats en la formació per a la prevenció de possibles addiccions, moltes gràcies als assistents que van utilitzar hora i mitja del seu temps per a informar-se!! i per descomptat gràcies a l'IES per deixar-nos les seues magnífiques instal·lacions".



Vos emplacem al pròxim 28 de febrer a les 18.30 h en l'última de les xarrades de l'escola de pares on es parlarà sobre que fer una vegada nostres fills acaben secundària